Duurzaamheids-avond: Katwijk geeft Energie!


7 december 2017, geen reacties

‘Duurzaamheid moet je vieren! Maak kenbaar wat jouw groene stappen zijn. Dat geeft weer energie aan anderen om met duurzaamheid aan de slag te gaan.’ Dat is het doel van de duurzaamheidsavond op 31 januari 2018 georganiseerd door Natuurcentrum Katwijk en Bibliotheek Katwijk. Op deze ‘Katwijk geeft Energie avond’ is er gelegenheid tot een ‘Meet & Greet’, komen er geweldige sprekers aan het woord en wordt er een Quiz gehouden om de fractievoorzitters te testen op hun duurzame kennis.

Programma

Het exacte programma is als volgt:

19.00 uur:          Inloop met koffie + “Meet en Greet” Gelegenheid om informatie te krijgen over

duurzame oplossingen via bedrijven/personen aangesloten bij:

– 20Duurzaam20

– Duurzaamheidsplatform

– Energieambassadeurs

– KOV

– Operatie steenbreek

– Het Natuurcentrum Katwijk

 

19.30 uur          Welkom wethouder Knape

19.35 uur          Inspiratie pitch, Jan Minnee, Retourplaza*

19.45 uur          “Vier de duurzaamheid” – Quiz met fractievoorzitters, ronde I

20.00 uur          The Eight winning factors of success, Jelle van der Lugt, Nuon Solar Team**

20.30 uur          “Vier de duurzaamheid” – Quiz met fractievoorzitters, ronde II

20.45 uur          Afsluiting + borrel: vervolg “Meet and Greet”

22:00 uur          Einde

*Jan Minnee: oprichter van www.retourplaza.nl is een Katwijkse ondernemer. Hij ziet business in het inspelen op de retourmarkt. Alles wat retour komt bij bedrijven als Bol.com, Wehkamp vanwege kleine beschadigingen kun je tegen goedkopere prijzenvia Retourplaza kopen. Het is een voorbeeld hoe je business maakt met het tegengaan van verspilling. Jan is met zijn concept niet voor niets gekozen tot Jong Logistiek Talent 2017.
** Het Nuon solar Team won op 12 oktober jl. met overmacht de 14 e Bridgestone World Solar Challenge, het officieuze wereldkampioenschap voor zonneauto’s in Australië. Na vijf dagen racen kwam zonneauto Nuna9 als eerste over de finish in Adelaide. Het team deed vier dagen en ruim zes uur over de 3.000 kilometer lange race. Het is alweer de zevende keer dat het Nuon Solar Team wereldkampioen zonneracen is geworden. Jellevan der Lugt, teamleider van het Nuon Solar Team, deelt degeheimen van dit success gedurende zijn presentatie.

Locatie

De avond vindt plaats in Het Dorpshuis, kerkweg 3 in Valkenburg. Tot 24 januari is de mogelijkheid om je in te schrijven via info@natuurcentrumkatwijk.nl. Geef s.v.p. ook aan waar je interesse naar uitgaat voor de ‘Meet & Greet’.

Bron: Natuurcentrum KatwijkVoeg een reactie toe