Duurzaamheids-prijs Bollenstreek 2018


27 november 2017, geen reacties

(Foto: genomineerden en winnaar Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2016)

De inschrijving voor de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2018 is geopend! Op 10 oktober 2018 zal de prijs worden uitgereikt met het doel om duurzaam ondernemen in de streek te belonen. De prijs is een initiatief van de gemeenten Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Noordwijkerhout en Hillegom.

Beoordeling

De ingeschreven bedrijven worden beoordeeld door een jury. In deze jury zit de winnaar van 2016, een andere ondernemer uit de regio, een specialist op het gebied van duurzaam ondernemen, een voorzitter van een ondernemersvereniging en tot slot de duurzaamheidscoördinator van één van de deelnemende gemeenten. Deze jury zal de bedrijven beoordelen aan de hand van de criteria: people, planet, profit, innovatie, en hoe het bedrijf zijn duurzaamheid uitdraagt.

De wedstrijd

De jury nodigt negen ondernemingen uit om in de voorronde op 15 maart hun plannen te presenteren. Hieruit worden vier ondernemingen gekozen die mogen deelnemen aan de finale op 10 oktober. De finalisten krijgen vijf maanden de tijd om hun project uit te werken. Tijdens de finale wordt de winnaar van de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek bekend gemaakt. De prijs bevat een ‘ontwikkelbudget’ van € 5.000, een geldprijs van € 2.500 en natuurlijk eeuwige roem!

Schrijf uzelf of een ander online in!

Iedere ondernemer die een bewuste keuze heeft gemaakt voor een duurzame oplossing ergens in zijn bedrijfsproces, maakt kans op deze prijs. Bent u of kent u zo’n ondernemer? Schrijf uzelf of een ander in via het aanmeldformulier op de website van Duurzaamheidsprijs Bollenstreek.

 

Bron: initiatiefnemers Duurzaamheidsprijs Bollenstreek

 Voeg een reactie toe