Even voorstellen: Jan-Willem Plug


27 maart 2017, geen reacties

Hallo,

Mijn naam is Jan Willem Plug en ik ben een student Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Momenteel ben ik met mijn afstudeeropdracht bezig om de energiescan van bouAd te positioneren in de Katwijkse woningmarkt, om op deze manier een bijdrage te leveren aan het behalen van de doelstelling van stichting 20Duurzaam20. Namelijk, 20% van de energie duurzaam op te wekken in 2020.

De reden dat dit project mij zo aansprak was het duurzame aspect dat erin verbonden zit. Tijdens één van mijn minors heb ik mij al bezig gehouden met het onderwerp ‘Duurzaam Ondernemen’, waar ik er achter ben gekomen dat duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in de hedendaagse samenleving. Deze ontwikkeling is voor een Commerciële Economie student erg interessant, aangezien hierdoor nieuwe markten ontstaan. Ik ben dan ook tot het besef gekomen dat ik een streepje voor kan verdienen ten opzichte van andere studenten door mij hierin te verdiepen.

Daarnaast ben ik zelf afkomstig uit Katwijk, wat het project als het ware een stuk dichterbij brengt. Het lijkt mij namelijk ontzettend mooi om over een toekomstig krantartikel met bijvoorbeeld het onderwerp “Duurzame omslag in de woningmarkt van Katwijk”, te kunnen zeggen dat ik daar persoonlijk aan heb meegewerkt. Dit zorgt voor een extra stimulans.

Om de positionering te bewerkstelligen is het van belang om de wensen en behoeften van de Katwijkse woningeigenaren te ondervinden door te onderzoeken welke factoren de Katwijkse woningeigenaren belangrijk vinden wanneer zij een energiescan af zouden nemen.
Dit zorgt voor een spannende en uitdagende opdracht waarin ik erg uitkijk de verschillende visies die te vinden zijn in de woningmarkt van Katwijk te analyseren.Voeg een reactie toe