Doe jij mee aan Warmetruiendag 2017?


Elk jaar weer gaat Nederland energieverspilling te lijf door de verwarming lager te zetten! Zet jij ‘m ook in je agenda? Want op vrijdag 10 februari 2017  is het weer Warmetruiendag! Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar gezellig en comfortabel 6% energie – en dus 6% CO2 – per graad!

Speciaal voor iedereen die meedoet aan Warmetruiendag heeft de organisatie het heel eenvoudig gemaakt om te laten zien dat jij je inzet voor het klimaat. Deel een gepersonaliseerde poster of een kaart via social media. Gebruik de voorbeeldbrief en stuur die naar al je collega’s om ze op de hoogte te stellen. Druk de poster af en hang hem in je winkel/bedrijf. Ook voor kledingwinkels en -ontwerpers is er iets handigs: Warmetruiendag kledinglabels!

Zo wordt het wel heel gemakkelijk en leuk om anderen te laten zien dat je meedoet aan de nationale energiebesparingsactie op vrijdag 10 februari 2017: Warmetruiendag! Klik hier om naar de promotiematerialen te gaan! Meer informatie vind je op www.warmetruiendag.nl.