Oproep: Laat je kosteloos opleiden tot energiecoach!


17 oktober 2019, geen reacties

Het initiatief Duurzame Energie Merenwijk wil zoveel mogelijk huiseigenaren en huurders helpen om hun huis te verduurzamen. Om dit te realiseren worden er op korte termijn energiecoaches opgeleid. Ben je geïnteresseerd in verduurzaming en wil je anderen daarbij op weg helpen? Meld je dan nu aan voor de basistraining Energiecoach.

De training Energiecoach bestaat uit vier onderdelen: bouwkundig, installaties, praktijk en gesprekstechnieken. Ook is er een aparte module voor advies aan huurders. Na de training ga je als energiecoach bewonersgroepen begeleiden bij het verduurzamen van hun woningen. Dankzij een donatie van Rabobank Katwijk-Leiden, wordt de training kosteloos aangeboden. Er wordt als voorwaarde gesteld dat alle bijeenkomsten bijgewoond worden.

Praktische informatie

De training bestaat uit vier bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. Ze starten in oktober/november en vinden plaats in de avond. De trainingslocatie is in het kantoor van de Rabobank aan de Schipholweg in leiden. Het schema is als volgt:

  • Dinsdag 26 november: Bouwkundig
  • Dinsdag 3 december: Installaties
  • Dinsdag 10 december: Praktijk
  • Woensdag 18 december: Energieke gesprekken en besparen door gedrag

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Tjitske Veldkamp (06 – 26 95 68 54)